Piano Society
Free Classical Keyboard Recordings
It is currently Thu Oct 30, 2014 5:44 pm

All times are UTC - 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Connection problem
PostPosted: Thu Oct 28, 2010 8:55 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Jun 12, 2006 11:45 am
Posts: 9579
Location: Netherlands
In case anyone wonders where pianolady is hanging out these days : she's having a strange connection problem lately, not being able to connect to PS whereas other sites work ok. We are trying to work it out. Has anyone else had any connection problems (like: server3.pianosociety.com did not respond in time) ?

_________________
Nothing is always absolutely so -- Sturgeon's law
Chris Breemer


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Connection problem
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 2:44 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Jun 14, 2006 12:38 pm
Posts: 8518
Thank you to everyone I've emailed asking to check your connection to the site. After trying about a hundred things in an effort to solve my problem, I finally learned the problem is with my router. I called the cable company and that's how I found out. It did not occur to me earlier that a router can suddenly just block one website like what happened to me. Weird. Maybe my router simply got tired of connecting me to PS so often. :lol:

_________________
"Simplicity is the highest goal, achievable when you have overcome all difficulties." ~ Frederic Chopin

my videos: http://www.youtube.com/user/monicapiano
my personal website: http://www.monicaalianello.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Connection problem
PostPosted: Sat Nov 13, 2010 8:00 am 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Jun 07, 2006 6:27 pm
Posts: 1842
Location: Sweden
Great to see that you solved the problem...kind of strange that it randomly blocked. Automatic intelligence in the router that didn't act properly?

_________________
Pianist profile of Robert


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Connection problem
PostPosted: Sat Nov 13, 2010 3:03 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Jun 14, 2006 12:38 pm
Posts: 8518
Beats me. For a few days, my router prevented me from logging onto the site, and my cable company told me I needed a new router (I COULD log on when I took the router off line). Then I learned that I could have the router connected but use a proxy server to connect to PS, so I was connecting that way for a couple days. But all that is the part I don't get. Stranger still is that suddenly one day everything was back to normal. I thought I had to buy a new router but now it's working properly again. Damn aliens.... :roll: :lol:

_________________
"Simplicity is the highest goal, achievable when you have overcome all difficulties." ~ Frederic Chopin

my videos: http://www.youtube.com/user/monicapiano
my personal website: http://www.monicaalianello.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group